ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Άγγελος Διαμαντουλάκης: H αλήθεια για το “Εφευρέτης της Διαδικτυακής Τηλεόρασης”.

Στις περασμένες δημοτικές εκλογές κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία “κάρτα” του Άγγελου Διαμαντουλάκη ο οποίος κατέβηκε ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Παλλήνη. Η κάρτα παρουσίαζε τον Άγγελο Διαμαντουλάκη ως “Εφευρέτη της διαδικτυακή τηλεόρασης”. Μας έκανε εντύπωση διότι έγινε viral και αναζητήσαμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Βρήκαμε λοιπόν στην επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης ότι η αυθεντική κάρτα ήταν εντελώς διαφορετική με εκείνη που διέρρευσε σε διάφορες ιστοσελίδες.

Ζητήσαμε από τον ίδιο τον Άγγελο Διαμαντουλάκη να μας πει τι συμβαίνει.

Η πραγματική μου κάρτα είναι αυτή που αναγράφει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ TVONLINE. Κάποιος ή κάποιοι την πήραν, την επεξεργάστηκαν και πρόσθεσαν τον τίτλο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

H πραγματική κάρτα της υποψηφιότητας του Κου Διαμαντουλάκη.

Σε ερώτηση μας ποιος μπορεί να το έκανε αυτό μας απάντησε:

Σε κάποιες συνεντεύξεις μου στο παρελθόν οι δημοσιογράφοι έγραφαν “Ο εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης” και το έκαναν απλά για να δώσουν περισσότερη έμφαση στην πρωτοπορία του TVonline, ο οποίος ήταν ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός παγκοσμίως με δικές του παραγωγές αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν εφεύρεση, ούτε το είπα εγώ ποτέ αυτό. Κάποιος που λογικά δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τις Ελληνικές πρωτοπορίες πήρε την συγκεκριμένη φράση και την πρόσθεσε στην κάρτα μέσω προγράμματος επεξεργασίας. Έτσι είχαμε τα αποτελέσματα που είδατε.

Παρόλα αυτά δημοσιεύτηκε σε αρκετές ιστοσελίδες! Επικοινώνησε κάποιος δημοσιογράφος μαζί σας;

Όχι και αυτό με έκανε ν’ απορώ πραγματικά. Κανένας δεν με πήρε να με ρωτήσει και όπως φαίνεται κανένας δεν αναζήτησε για να δει ότι δεν ήταν πραγματική η συγκεκριμένη κάρτα“.

Η ανάρτηση στη Wikipedia γιατί δεν υπάρχει πλέον;

Αυτό είναι το δυσάρεστο. Εμείς με το TVonline προσφέραμε μία πρωτοπορία στην χώρα μας αλλά όταν έγινε αυτό με την ψεύτικη κάρτα κάποιοι έμπαιναν και έσβηναν συνέχεια την Ελληνική πρωτοπορία από την ιστορία της διαδικτυακής τηλεόρασης. Σε επικοινωνία μας με την Wikipedia μας απάντησαν ότι κάποιος από την χώρα μας το έκανε αυτό και συνεχίζει να το κάνει. Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό.

Ειλικρινά λυπούμαστε κι ελπίζουμε να αποκατασταθεί η αλήθεια για το TVONLINE στην Wikipedia, που ήταν μία παγκόσμια διάκριση για την χώρα μας η οποία, ανεξάρτητα αν δεν υπάρχει πλέον δημοσιευμένη συνεχίζει να υφίσταται.

Κλείνοντας, πως και κατεβήκατε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Παλλήνη;

Η Παλλήνη είναι η περιοχή που μεγάλωσα κι έχω τις όμορφες αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων. Την αγαπάω και θέλησα να την βοηθήσω. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.