COMMUNITY

Όροι χρήσης & Κανόν...
 
Ειδοποιήσεις
Καθαρισμός όλων

[Έκλεισε] Όροι χρήσης & Κανόνες


TechTV Greece
(@techtv)
Μέλος Admin
Εγγραφή: πριν από 3 έτη
Δημοσιεύσεις: 2
Δημιουργός θέματος  

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή συμμετοχή στην ιστοσελίδα techtv.gr. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες λειτουργίας.

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα στο forum:

Μην γράφετε με GREEKLISH χαρακτήρες.
Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες. Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία.
Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση του site (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).
Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.
Θυμηθείτε ότι οι υπόλοιποι χρήστες του site δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν και ότι δεν υπάρχουν για τα πάντα απαντήσεις.
Ελέγξτε το μήνυμα σας αφού το ανεβάσετε για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του . Μη δημοσιεύσετε συμπληρωματικά μηνύματα για αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επεξεργασία για να διορθώσετε το μήνυμά σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα να διαγράψετε τελείως κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα.
Όταν απαντάμε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνουμε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφερόμαστε.
Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.
Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα από τα όρια του site και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.
Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.
Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του.
Η TechTV Greece σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικών μηνυμάτων (PM), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.
Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.
Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο site για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban) :
Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.
Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του υπευθύνου του site. Επίσης απαγορεύεται ρητά το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.
Μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.)
Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές:
Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τους 400 χαρακτήρες.
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς την προσωπική ή την αγαπημένη σας δικτυακή τοποθεσία (site), αλλά και σε σελίδες που φιλοξενούνται στη techtv.gr .
Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή. Σε αυτήν τη περίπτωση, οι ανάλογες υπογραφές θα αφαιρούνται άμεσα.
Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).
Συμφωνείτε ότι η ομάδα διαχείρισης έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum και στις αξιολογήσεις.
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.

Η TechTV Greece δε φέρει καμία ευθύνη για τις δημοσιεύσεις στο forum όπως επίσης για τις συναλλαγές στις αγγελίες. Η ευθύνη για τις συναλλαγές είναι των μελών που συναλλάσσονται.

Σε περίπτωση που δημοσιευθεί αγγελία από μέλος το οποίο, κατά την κρίση της διαχείρισης, εκπροσωπεί κατάστημα ή είναι επαγγελματίας, η αγγελία διαγράφεται και στο μέλος μπορεί να επιβληθεί η ποινή του αποκλεισμού (ban) από το forum.

H TechTV Greece διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει αγγελίες και αναρτήσεις τις οποίες θεωρεί πως δεν συνάδουν με τους όρους χρήσης όπως επίσης να προσθέσει νέους όρους χρήσης ανά πάσα χρονική στιγμή.

Απαγορεύονται αυστηρά:

(α) Η διαφήμιση καταστημάτων ή επαγγελματιών και σχετικών προϊόντων.
(β) Αγγελίες που διαφημίζουν ή διαθέτουν απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα - σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι 'φοιτητικές' συνδέσεις τηλεφωνίας.
(γ) Αγγελίες που αφορούν την μεταπώληση οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας από φυσικά πρόσωπα ή από καταστήματα οποιασδήποτε μορφής.
(δ) Αγγελίες που διαθέτουν με οποιονδήποτε τρόπο "κλειδιά" ενεργοποίησης λογισμικού ή λογαριασμούς σε διαδικτυακές υπηρεσίες ή λογισμικό ΟΕΜ χωρίς τον φυσικό φορέα ή το υλικό που αυτό συνοδεύει.
(ε) Αγγελίες οι οποίες διαθέτουν με οποιοδήποτε τρόπο παράνομα αντίγραφα υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Yπενθυμίζεται ότι κάθε μέλος μπορεί να διατηρεί μόνο έναν λογαριασμό στην techtv.gr . 
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι μέλος διατηρεί περισσότερους του ενός λογαριασμούς, θα αποκλείονται δια παντός όλοι οι λογαριασμοί και θα αφαιρούνται οι τυχόν δημοσιευθείσες αγγελίες.

 

Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Η διαχείριση της ιστοσελίδας techtv.gr αδυνατεί να επαληθεύσει:

  • Τα στοιχεία κάθε πωλητή - αγοραστή - συναλλασσόμενου μέσω του forum
  • Την ακρίβεια της περιγραφής κάθε πωλούμενου αγαθού
  • Την καλή κατάσταση ή και την νομιμότητα απόκτησης κάθε αγαθού προς πώληση ή ανταλλαγή.

Για τον λόγο αυτό, η techtv.gr δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τις αγοραπωλησίες ή/και ανταλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του site. Για την διασφάλισή σας, προτείνουμε να αναζητάτε πάντα αποδείξεις αγοράς των αντικειμένων που θέλετε να αγοράσετε και να βεβαιώνεστε για την καλή κατάσταση των αντικειμένων πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

 

Η παραβίαση των όρων εγγραφής θα συνεπάγεται τα ακόλουθα:

Ο παραβάτης θα ειδοποιείται είτε με μήνυμα είτε με προσωπικό μήνυμα από κάποιον moderator. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης) παραβίασης, θα ενεργοποιείται η απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban).
Η ομάδα διαχείρισης διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνει τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.
Σαν χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σας. Τα μέλη της techtv.gr δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν καμία πληροφορία που αφορά μέλη του site και η οποία παρέχεται από την techtv.gr ή από τα ίδια τα μέλη του.
Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων σε δημόσιο forum, τότε η διαχείριση του forum έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των μηνυμάτων, καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες. Η email διεύθυνση σας, μπορεί να παραμείνει κρυφή από τα υπόλοιπα μέλη αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να το καθορίσετε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, αν θα φαίνεται δημόσια ή όχι.

Θυμηθείτε: Η πρόσβαση στην techtv.gr δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν θυμηθείτε κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στο site.

This topic was modified πριν από 5 μήνες 3 φορές by TechTV Greece

Κοινοποίηση:
Πώς σου φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0